Västgöta Nation

Västgöta Nation

Adress: Tornavägen 17-19, 223 63 Lund
Telefon: 046-14 59 04
E-post: nationen@vgnation.se
Hemsida: www.vgnation.se
Exptid: mån-fre 11-13, ons 17-19Västgöta Nation är varm och välkomnande. Våra duktiga förmän bemöter nya som gamla med ett leende – här är det lätt att engagera sig i något av alla våra utskott och att bli en i gänget. På Västgöta möter du en härlig och social miljö som det är lätt att trivas i.

Som medlem i Västgöta Nation är du varmt välkommen att engagera dig i något av våra utskott. Vi har allt från pub och klubb (Metro, Sittning, Freda’ Kök & Bar, Professor Pong och Fest) till välbesökta matutskott (Pirum, Lunch, Tiffany’s och Rehab). Dessutom har vi flera kulturutskott som anordnar olika aktiviteter varje termin (Foto, Idrott, IT, Internationella sekretariatet, NATU, Novischeriet och PR-reklam). Utöver detta anordnar vi våra årliga evenemang: Novischfesten, Siste April, Stora Lusse, Jobbarfester samt Nyckelorden – vår bal som äger rum varje vår.

På Västgötagården kan du som novisch eller medlem i Västgöta Nation söka bostad. Västgötagården förvaltar 74 korridorrum och 13 lägenheter. I källaren håller Nationens utskott till och där finns dessutom Nationens expedition samt bastu.